HUXOL засладувач со 300 таблети

Zoom
 

Заменски засладувач во облик на таблети, со вкус на шеќер. За засладување на топли и ладни пијалоци. Идеален за дијабетичари, луѓе на диети или луѓе кои внимаваат на внесот на калории.

Посебни карактеристики:

Една таблета заменува една лажица шеќер.

Состојки:

Цикламат, сахарин.