FRUCTIS GRAPEFRUIT шампон 250мл

Zoom
 

Шампон за коса.

Ефектот на производот:

Шампонот се користи за нормална коса без сјај

Состојки:

Во себе содржи екстракт од црве грејфут, се нанесува на мокра коса и се плакне.