WASH & GO шампон против првут 750мл

Шампон за коса.

Ефектот на производот:

Шампонот се корист против перут, го елиминира перутот и ја одржува косата.

Состојки:

Во својот состав содржи цинк пиритион, се става на мокра коса и се плакне со вода.