Dentinox N гел

Zoom
 

Гел за гингиви кај деца

Ефектот на производот:

Анестетик

Посебни карактеристики:

За намалување на болката при никнување на првите заби

Состојки:

Тинктура од камилица, Лидокаин хидрохлорид