CANBEBE 1 бебешки пелени 2-5 kг 60 парч.

Извонредно меки и еластични.Обезбедуваат темелна хигиена, удобност и непречено дишење на детската кожа

Ефектот на производот:

Детската кожа е сува и повеќе часови по промена на пелената.

Состојки:

Глицерин,камилица,алантоин,бисоболол и парафинско масло.