BEBIKO PREMIUM влажни марамчиња

Ултра сензитив рН5.5 антибактериски марамчиња кој ја штитат детската кожа од иритации со додаток на витамин Е,алое вера и екстракт од мед.

Ефектот на производот:

Кожата е мека и нежна.