Маст за хемороиди

Zoom
 

Препарат од природно потекло

Ефектот на производот:

За третмана на сите видови хемороиди (надворешни, внатрешни, мешани), анални фисури и перианален пруритус.

Посебни карактеристики:

Ја регулира циркулацијата во аналните вени, ја ублажува инфламацијта, едемот на анусот и ги отстранува тромбите кои се резултат на екстравазацијата на крвта.

Состојки:

Musk hemorrhoids, Borneol, Bezoar, Kilibar, Perli.