REFRESH PREMIUM масло за масажа

Zoom
 

Масло за секојдневно опуштање и релаксација.

Ефектот на производот:

Телото е ослободено од замор,отстранувајќи ја напнатоста и ја враќа изгубената енергија на телото.

Состојки:

Арганово масло,екстракт од портокал.