Sunflower Lecitin капсули

Лецитин од сончоглед

Ефектот на производот:

Го подобрува кардиоваскуларното здравје, спречува натрупување на маснотиии и холестерол долж крвните садови.

Посебни карактеристики:

За детоксификација и одмастување на црниот дроб

Состојки:

Лецитин од сончоглед