CO TOTAL PRO GAM паста за заби 75мл

Паста за заби

Ефектот на производот:

Формула која ги уништува бактериите кои предизвикуваат гингивитис и го намалува крварењето на непцата до 88%.

Состојки:

Содржи натриум флуорид, забите се четкаат два пати дневно.