CO ADVANCE CLEAN паста за заби 75мл

Паста за заби

Ефектот на производот:

Формула со единствен систем за борба против микробите,забните наслаги и гингивитисот.

Состојки:

Содржи флуориди има 12 часовна заштита и се употребува два пати во текот на денот.