NESTLE FITNESS чоколадни житни плочки (4 х23.5 гр.)

Zoom
 

Чоколадни плочки со богат состав на житарки и хранливи влакна, витамини и минерали. Со кафеав шеќер.

Состојки:

Зрна жита, млечна чоколада, шеќер, какао путер, обезмастено млеко во прав, млечна маст, сурутка во прав.