ГАЛАПРО ДЕНТАЛЕН ГЕЛ СО ПРОПОЛИС ЗА ДЕЦА

Zoom
 

Денталниот гел ги ублажува болките при никнување на запчиња и лесни инфекции во усната шуплина и забоболка.

Ефектот на производот:

Дејството на гелот со прополис е надополнето о активните компоненти на етерното масло на нане и камилица.

Посебни карактеристики:

галапро гелот се употребува за ублажување на тешкотии при воспалени непца, ранички во уста, афти, механички оштетувања како последица од стоматолошки интервенции и забоболка.

Состојки:

Essential oli from chamomille, mint, Propylene glycol sol. Of propolis.