AIRWAVES SUPER PEPERMINT-EXTREME гуми за џвакање /10

Zoom
 

Гуми за џвакање, без шеќер со засладувачи и вкус на силен метол и мента. Го освежуваат здивот, практични после јадење кога не сте дома, штитат од кариес.

Посебни карактеристики:

Прекумерно користење може да има лаксативни последици.

Состојки:

Засладувачи сорбитол, изомалат, аспартам, згуснувач гума арабика, средство за глазирање калциум карбонат.