CEDEVITA Портокал 500 gr

Zoom
 

Цедевита со вкус на портокал. Зрнца за подготовка на 6.5л витамиски напиток. Додаток во исхрана - природна арома - 9 витамини. Подготвување: 2 лажици (19гр.) на зрнца растопете ги во 250мл ладна вода и витаминскиот освежителен напиток за деца и возрасни е подготвен.