Jomelop E мелем

Zoom
 

Мелем за отстранување на лузни и последици од изгореници

Ефектот на производот:

Ефикасно дејство кај изгореници од прв степен

Посебни карактеристики:

Ја намалува болката и црвенилото за релативно кратко време

Состојки:

Варова вода, маслиново масло, ланолин, етерно масло од лаванда и Euxyl K 100 0,04%