Super Diet Quatuor confort urinare BIO ампули

Zoom
 

За одржување на здравјето на уринарниот систем

Ефектот на производот:

Антиоксидативно, антибактериско и антифунгално дејство

Посебни карактеристики:

Перорален раствор на база на брусница (билка богата со биофлавоноиди кои имаат антибактериско дејство на уринарниот тракт), медуника и врес (поттикнуваат елиминација на вода) и пепел дрво (го засилува дејството на брусницата).

Состојки:

Vaccinium oxycoccus, Proantocyanidi, Filipendula ulmaria, Calluna vulgaris, Fraxinus excelsior