Fervex без шеќер гранули за перорален раствор

Zoom
 

Аналгетик, антипиретик и антихистаминик

Ефектот на производот:

За отстранување на симптомите при треска и настинка

Посебни карактеристики:

Парацетамолот ја отстранува болката и ја намалува треската. Фенираминот го намалува назалниот секрет, назалната конгестија и солзењето и спречува кивање. Витаминот Ц го зголемува имунитетот на организмот.

Состојки:

Фенирамин малеат, Парацетамол и Витамин Ц