Blue Cap шампон

Zoom
 

За скалп склон кон првут, за сува и масна себореа

Ефектот на производот:

Помага во потполно чистење на кожата, го намалува вишокот маснотии и го елиминира лупењето.

Посебни карактеристики:

Ја нормализира активноста на клетките на скалпот.

Состојки:

Активиран Цинк пиритионат