NIVEA лак за руса коса 250 мл.

Zoom
 

Лак за коса за лесно обликување на косата, притоа негувајќи го влакното, нагласувајќи го сјајот на русата коса.

Ефектот на производот:

Лесно ја зацврстува косата задржувајќи го посакуваниот облик подолго.

Посебни карактеристики:

Се распрскува преку целата коса за полесно обликување.

Состојки:

Формула од екстракт од пченица и масло од сончоглед.