Pilfud 5% лосион за мажи

Zoom
 

ефикасно средство за лекување на наследен губиток на косата

Ефектот на производот:

спречува губиток на косата и го потпомага нејзиниот повторен раст

Состојки:

миноксидил 50,0мг,пропиленгликол,етанол 96%,прочистена вода