ELSEVE TOTAL REPAIR 5 регенератор 200мл

Zoom
 

Регенератор за коса.

Ефектот на производот:

Се користи за заштита на косата и полесно расчешлување.

Состојки:

Во себе содржи прокератин и церамид ,се нанесува на миена коса, стои 3-4 мин и се плакне.