ZMAJAC сируп со Јаглика и Vitamin C 150 ml

Zoom
 

Сируп за искашлување кај продуктивна кашлица.

Ефектот на производот:

Содржи екстракт од корен од јаглика, тинктура од тимијан и ментол и природен Витамин Ц екстрахиран од шипка.

Посебни карактеристики:

Јагликата поволно влијае на илачувањето слуз и разредување на густиот секрет од бронхиите, тинктурата од тимијан и ментол делува антисептично на воспалението на слузокожата на на дишните патишта, природниот Витамин Цги зајакнува одбрамбените механизми на организмот.