ELSEVE TOTAL REPAIR 5 маска 300мл

Zoom
 

Маска за коса.

Ефектот на производот:

Маската се користи за регенерација на косата.

Состојки:

Во себе содржи прокератин и церамид ,се нанесува на миена коса, стои 3-4 мин и се плакне.