ПРОБОТАЛАЈФ МАСЛО ОД ДИВА ЖАЛФИЈА

Zoom
 

100% природно и чисто ладно цедено масло од дива жалфија.

Ефектот на производот:

Помага при намалување на грчеви кај новороденчиња, има антиинфламаторно, антисептично и адстригентно дејство, го намалува отокот, при стерилитет и менопаузални проблеми, за заздравување на рани, при тремор и укоченост,

Посебни карактеристики:

Маслото од жалфија дезинфицира, инхибира воспаление и го зајакнува имуниот систем. Познато е и по антисептичното дејство на усната празнина и се користи за орална хигиена на грло, непца и заби.

Состојки:

Salvia officinalis