FRUCTIS CITRUS MINT FRESH шампон 250мл

Zoom
 

Шампон за коса

Ефектот на производот:

Шампонот се користи за нормална до масна коса.

Состојки:

Во својот состав содржи екстракт од лимон и нане, се употребува на мокра коса исе плакне.