GORKI JONI ZA OPUSTANJE 15 kesi po 3,35gr

Zoom
 

Кесички Магнезиум хлорид, кои се употребуваат за состојби со ниска концентрација на Магнезиум.

Ефектот на производот:

За опуштање, за глабоболка и мигрена, кај симптоми на ПМС (предменструален синдром, кај мускулна болка и грчеви

Посебни карактеристики:

Помага кај правилна мускулна контракција, овозможува нормална неуротрансмисија која влијае на квалитетот на сон, процесот на опуштање и одржување на менталното внимание.