DOCTOR'S Anti Cold 45 гр.

Zoom
 

Крема за инхалирање и масажа при настинка и грип

Ефектот на производот:

Природните етерични масла ги ублазуваат тегобите при синузит,ринитис, ревматски болки,бронхитис,болки во градите ,грбот,мускулите, при спорски повреди.

Посебни карактеристики:

Ја зголемува проодноста на дишните патишта,а исто така предизвикува побрзо отнување на носот.

Состојки:

Vaselinum album,Terebinthinea aetheroleum,Eucalipti aeteroleum,Thymolum.