WELLNESS интегрален кекс со парчиња чоколадо 210 гр.

Zoom
 

Интегрален кекс со парчиња чоколадо, житарки која нуди енергија за физичките и менталните напори во текот на денот. Содржат растителни влакна кои го подобруваат варењето на храната,

Состојки:

Интегрално пченично брашно, овесни снегулки, шеќер, растителна маст, чоколадни трошки, високо фруктозен сируп, екстракт од јачменов слад, сол, природна арома.