Garnier

мај. 01. till јун. 15.

Garnier

Garnier Ambre Solaire - масло за сончање со низок заштитен фактор SPF 6+ 150мл, за брзо и интензивно потемнување со промо цена за само 249 денари

Датум
1, мај 20182018-05-01T12:00:00 - 15, јуни 2018 2018-06-15T12:00:00
Локација
Сите аптеки на Зегин
Image Garnier