Elixir

фев. 01. till мар. 15.

Pharmavital

Elixir додаток на исхрана со: Епимедиум, Женшен, Шисандра, Л-Арганин и Мате за само 499 денари и 120 бисери

Датум
1, февруари 20182018-02-01T12:00:00 - 15, март 2018 2018-03-15T12:00:00
Локација
Сите аптеки на Зегин
Image Elixir