Коњски балсам

фев. 01. till мар. 15.

Pharmavital

Коњски балсам - традиционален хербален балсам чии состојки имаат благопријатно дејство на коските и мускулите за само 164 денари и 30 бисери

Датум
1, февруари 20182018-02-01T12:00:00 - 15, март 2018 2018-03-15T12:00:00
Локација
Сите аптеки на Зегин
Image Коњски балсам