Allpresan

Image Allpresan

 

Allpresan

- Производи со МЕД И МЛЕКО 
за сува и чувствителна кожа
 
- Производи со маслиново масло за сите типови кожа

- Пена-крем за тело 
- Пена-крем за туширање
- Пена-крем за нега на раце
Во понудата се производи од две линии: со мед и млеко и со маслиново масло

Што ги прави Skincair
пена-кремовите толку посебни?
Создадени врз основа на BarrioExpert® технологијата и иновативната BarrioExpert® LIPO2 технологија за обновување на кожата овие производи содржат липиди со слична структура како тие на површинскиот слој на кожата, кој има функција на заштитна бариера.
 
Тие може совршено да се вклопат и да ги пополнат празнините на сувата и оштетена кожа. 
На овој начин се создава средина што ја 
поттикнува кожата сама да се регенерира. 
Како резултат на брзата апсорпција 
пена-кремовите во ваква форма се совршени за ефикасна заштита на кожата од сувото време и влагата, истовремено обезбедувајќи
нега и грижа со скапоцени природни 
состојки.