ALLOS - органски производи

Image ALLOS - органски производи

Allos органските производи за подобар начин на живот.....

Allos органските производи за умот и телото

Allos органски производи за оние кои што знаат што е добро за нив

Allos органски производи произведени за вас со голема грижа и љубов

 

 

Органски бар од бадеми

Image Органски бар од бадеми
Zoom

Органски сертифициран производ

100% природна енергија

Органски крцкави парчиња леб со амарант и ‘ржано интегрално брашно

Image Органски крцкави парчиња леб со амарант и ‘ржано интегрално брашно
Zoom

Органски сертифициран производ

Еколошките контролирани области за одгледување на нашиот амарант се наоѓаат на планинските предели во Перу и Индија. Климатските услови на планинските предели овозможуваат бавно и рамномерно созревање на амарантот. Производителите работат по традиционалци и најдобри методи и огледуваат специјални сорти, што особено се погодни за подготовка на пуканките од амарант. Негата и внимателниот избор на билките се врши рачно. На тој начин се гарантира постојан квалитет и уникатна арома на производите.

Органски бар со амарант, обложен со темно чоколадо

Image Органски бар со амарант, обложен со темно чоколадо
Zoom

Органски сертифициран производ

Со слатко горчлив вкус

Бар од амарант во мешавина со мед, обложен со темно чоколадо.

Здрав и високо хранлив, со уникатен и неодолив вкус.

Органски овошен бар од јаболка и ореви

Image Органски овошен бар од јаболка и ореви
Zoom

Органски сертифициран производ

100% природна енергија

Органски овошен бар од банана и бадеми

Image Органски овошен бар од банана и бадеми
Zoom

Органски сертифициран производ

Со ароматично суво овошје, јаткасти плодови и мед.

100% природна енергија

Органски Bircher бар од мусли со мед

Image Органски Bircher бар од мусли со мед
Zoom

Органски сертифициран производ

Барот од мусли Bircher е направен од најдобрите состојки според нутритивната доктрина на Д-р Бирхер Бенер. Вкусен и лесен за варење, со овесни снегулки, вкусни јаболка и јаткасти плодови.

Органски овошен бар од боровинки

Image Органски овошен бар од боровинки
Zoom

Органски сертифициран производ

100% природна енергија