Humana Colimil Plus

Image Humana Colimil Plus

Со colimil plus вратете ја насмевката на Вашите новороденчиња

COLIMIL PLUS е производ наменет за да помогне при третман и превенција на колики (грчеви) кај новореденчиња. 

Содржи:

- камилица и маточиналековити растенија за смирување и ублажување на инфантилните колики

- пробиотици (Lactobacillus acidophilus), кои ја обновуваат цревната микрофлора и ја спречуваат појавата на колики. Дополнително го зајакнуваат имунолошкиот систем на организмот. 

 

Дозирање: 1 мл два пати на ден, 30 мин. пред хранење на новороденчето.