Coli Prev

Image Coli Prev

Кога вашето дете не престанува да плаче...

ColiPrev капки

- Помагаат кај стомачни грчеви на новороденчето

- Делуваат веднаш

- Целосно природен препарат

- Безедни за употреба од првиот ден на животот

Ензимот лактаза во капките ColiPrev ја елиминира основната причина за појава на грчеви кај бебето, а тоа е лошото варење на лактозата како главен јаглен хидрат во млекото. Со самото тоа, грчевите исчезнуваат и се спречува нивното повторно појавување. ColiPrev помага се до периодот додека самиот организам на детето не почне да се создава доволно ензим за нормално варење.