CELLIMINE BIO СО ЗЕЛЕН ЧАЈ

Image CELLIMINE BIO СО ЗЕЛЕН ЧАЈ

CELLIMINE BIO  СО ЗЕЛЕН ЧАЈ
 
кој придонесува во намалување на телесната тежина и обликување на телото.
 
ЗЕЛЕН ЧАЈ - придонесува во намалување на телесната тежина, во регулирање на метаболизмот на мастите и во елиминација на вода преку бубрезите.
 
МЕДУНИКА И БРЕЗА - придонесуваат во елиминација на вода преку бубрезите.
 
ЦРВЕНА ВИНОВА ЛОЗА - приденесува за нормална циркулација.
 
ЈАБОЛКОВ ОЦЕТ, СОК ОД ЈАБОЛКО И ЛИМОН И ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОД ЛИМОН - ја надополнуваат оваа комбинација.