Digiaflore

Image Digiaflore

 

DigiaFlore

СО РАСТИТЕЛЕН ЈАГЛЕН

КВАСЕЦ И ПРОПОЛИС

♦ Против повраќање
♦ Против дијареа
♦ Против гасови и подуеност во стомакот
♦ При стомачни вируси
 
 
 
 
 
 
Активниот јаглен од растително потекло делува како апсорбент на гасови и различни штетни материи во цревата.
 
Квасецот има многу поволно дејство врз цревната микрофлора и придонесува за подобра работа на цревата
 
Прополис кој го стимулира имунитетот и ја зајакнува природната одбранбена способност на телото.