PHARMAVITAL IMMUNE FORTE DIRECT

PHARMAVITAL  IMMUNE FORTE DIRECT

IMMUNE FORTE DIRECT со Витамин Ц, Цинк и Селен

кои придонесуваат за нормална функција на имуниот систем

Витамините, минералите и елементите во траги се од особено значање за функционирање на човечкиот организам, кој секојдневно е изложен на стресни ситуации. Витаминот Ц, цинкот и селенот придонесуваат за нормална функција на имуниот систем и за заштита на клетките од оксидативен стрес, предизвикан од присуство на слободни радикали. Витамин Ц не може да се синтетизира во организмот и неговото редовно внесување преку исхраната е од големо значање. PharmaVital Immune Forte Direct е високо квалитетен додаток на исхрана произведен и контролиран согласно интернационалните водичи за квалитет.