LIPOSOMAL VITAMIN C

Image LIPOSOMAL VITAMIN C

 

 

LIPOSOMAL VITAMIN C

со вкус на портокал

► Витамин Ц 1.000 мг (во дневна доза)
► Витаминот Ц придонесува за:
- нормално создавање колаген потребен за нормална функција на коските
- за нормална функција на имунолошкиот систем за време, на и по интензивна физичка активност
► Без шеќер
 
Vitamin C инкапсулиран во липозоми за подобра
апсорпција во организмот