Мицеларна вода

Image Мицеларна вода

ОРГАНСКА МИЦЕЛАРНА ВОДА ЗА ЧИСТЕЊЕ
FLEURANCE NATURE
200 ml
Мицеларната вода за чистење од Fleurance Nature со алое вера и цветна вода од синчец, со својата природна и деликатна формулае наменета за сите типови кожа, дури и за најчувствителната. 
Како тоник, лосион, нежна како масло, и ефикасна како млеко за чистење... мицеларната вода е од суштинско значење како ритуал за убавина на сите типови на кожа, дури и оние најчувствителните. 
 
МИЦЕЛАРНА ВОДА, РИТУАЛ ЗА УБАВИНА ЗА МЕКА, СВЕЖА И ЧИСТА КОЖА
 
Мицелараната вода за чистење од Fleurance Nature е повеќе од средство за чистење. Со својата лесна и пенеста текстура и формула без сапун, збогатена со растителни активни состојки оваа мицеларна вода овозможува чувство на чистота на кожата и чувствителните очи. 
Екстрактот од алое вера ја омекнува кожата и го спречува непријатното чувство на пецкање што често се јавува по чистењето, додека цветната вода од синчец ги освежува уморните и иритирани очи. 
Мицеларната вода со нежен цветен мирис лесно ги отстранува нечистотиите и шминката од лицето, очите и усните. Нема потреба од плакнење.