Serrapeptase

Image Serrapeptase

Natures Aid Serrapeptase
80.000ui и 250.000ui
 
Произведени со користење на уникатната Entero-coated® технологија. Ова овозможува ензимот да помине низ киселата стомачна средина во цревата пред да се ослободи и апсорбира во крвотокот. 
 
 
 
 
 
 
 
 
► Погодни за вегетаријанци и вегани;
► Не содржат вештачки бои или ароми;
► Не содржат: ГМО, пченка, млечни производи, лактоза, глутен, пченица, квасец, јатки, сол, соја, скроб и шеќер.