ULTIMATE SUPERFOODS

Image ULTIMATE SUPERFOODS

 
Organic Superfoods
ULTIMATE SUPERFOODS
 
Единствена суперхрана во облик на капсула која содржи 31 органска суперхрана и низа фитонутриенти и антиоксиданти сo високи нивоа на витамини, минерали, енизими и аминокиселини