OLIGOSEL Vitamin A·C·E + Selenium + Zinc

Oligosel

ОЛИГОСЕЛ Витамини А·Ц·Е + Селен +Цинк

Денешниот начин на живот ја попречува нормалната балансирана исхрана и снабдување на организмот со сите потребни минерали и витамини. Oligosel капсулите на PharmaVital содржат есенцјални витамини и минерали кои имаат значајна улога во организмот.Витаминот Ц придонесува за нормална функција на имуниот систем и заедно со Витамин Е и селенот придонесува во заштита на клетките од оксидативен стрес.