Proven Baby

Image Proven Baby

 

PROVEN

ПРОБИОТИК ЗА НОВОРОДЕНЧИЊА И ДОЕНЧИЊА

 

♦ 0+ (од раѓање)

♦ 10 милијарди Lab4b корисни бактерии

♦ Збогатени со пребиотици (ГОС и ФОС)
♦ Без глутен
♦ 33г - количина за еден месец