Protect Junior

Image Protect Junior

PROTECT JUNIOR е раствор од матичен млеч, прополис и висока концентрација на 12 витамини.

Содржи витамин А, Б6, Б12, Ц, Д и фолна киселина, што придонесуваат за нормално функционирање на имунолошкиот систем во контекст на урамнотежена исхрана и здрав начин на живот.