Sleepy - хигиенски влошки

Image Sleepy - хигиенски влошки

Sleepy

хигиенски влошки

- Природен бамбус
- Апсорбирачки влакна
- Крилца изработени од мека ткаенина
- За чувствителна кожа
- Без вештачки белила
- Го неутрализираат непријатниот мирис

 

► антибактериски, антимикозен и антистатичен производ, содржи природен и уникатен агенс кој штити од патогени бактерии
► спречува иритации за време на менструалниот циклус
► овозможува удобност и чувство на свила
► спречува лепливост на топло време
► ја апсорбира течноста 3-4 пати подобро од обичните влошки
► ја неутрализира непријатната миризба
► 100 отсто биоразградливи