VITALITY SUPERHRANA

Image VITALITY SUPERHRANA

 

SUPER FOOD

ОРГАНСКИ VITALITY MIX

сурова мешавина во прав

 

Органски сертифициран производ

Мешавина од органски мака, лукума, какао, пченична трева, спирулина, гуарана и акаи во прав

Погодно за вегани

Без глутен, без лактоза, без соја

 

Vitality Mix претставува мешавина од 7 видови 100% чисти и органски видови на сурови супер храни: мака, лукума, какао, пченична трева, спирулина, гуарана и акаи, без пестициди, полначи, бои, ароми, конзерванси и/или било кој друг адитив.Природно содржи значајни есенцијални нутриенти и фитонутриенти. Има благотворно дејство на телото и мозокот  и не го оптоварува организмот со лоши масти, шеќери, токсини...идеална поддршка за здрав и активен животен стил. Vitality Mix на Purasana е богат со железо, фолна киселина, селен, хром и Б-витамини. Гуараната влијае како и кофеинот, но дејството е подолготрајно и поевидентно.