WARTNER

Image WARTNER

 

WARTNER

Аеросол50 ml (12 апликации) за возрасни и деца над 4 години

Брз и ефикасен третман на брадавици на рацете и нозете (обични и плантарни брадавици)

• Криотерапија

• Само за надворешна употреба

• Клинички тестиран

Употреба: Ставете го сунѓерестиот апликатор на држачот; Ставете го во контејнерот со аеросолот во тек на 3 секунди и извадете го; Почекајте 20 секунди пред да нанесете на брадавица; Држете го белиот дел од сунѓерестиот апликаторот врз брадавицата:

- 20 секунди кај обични брадавици

- 40 секунди кај плантарна брадавица

Во случај на плантарни брадавици, направете подготовка (види упатство за употреба)