Melatonin

Melatonin

МЕЛАТОНИН

Мелатонин + Витамин Б6

Мелатонинот е хормон што природно се создава во човечкиот организам и игра важна улога во регулирање на сонот. Секојдневното земање на мелатонин пред спиење, придонесува за намалување на времето потребно за заспивање. Витаминот Б6 придонесува за нормална психичка функција.

 

 

  •  Разбудете се свежи и наспани
  • Релаксира и помага да се наспиете
  • Го намалува времето потребно за заспивање